Post thumbnail

Arme – Mini 14

October 3, 2018

Mini 14 este o arma de tip sniper in BATTLEGROUNDS.

Este o arma usoara semi-automatica, Este denumita Ruger Mini-14 datorita asemanarii sale si ca o versiune mai mica a armei de lupta M14. Populara prin politie, personal de securitate, vanatori, fermieri si tragatorii la tinta, acum este folosita pentru a ataca inamici la distanta in BATTLEGROUNDS.

In comparatie cu alte arme din clasa ei, Mini-14 are o putere mult mai mica si are atasamente doar la iesire , incarcator si zivor, pentru a contrabalansa acest lucru are o viteza a glontului foarte mare, cea mai mare din tot jocul si o deviate a glontului mica, de asemenea o marime mai mare a incarcatorului, facand arma utila in trageri la distanta foarte mare cat si la distante mici unde tragaciul va fi tras cat mai rapid posibil sperand ca inamicul sa pice primul. Ii ia foarte mult timp pentru a fi reincarcata, asa ca asigurate ca zona in care esti este sigura inainte de a introduce un incarcator nou.

Mini-14 va avea puterea maxima de atac la 90 de metrii, acesta scazand cu distanta, puterea minima fiind la 420 de metrii.

Statistici:
• Putere principala: 46
• Rata de foc: 0.1
• DPS: 460
• Timpul necesar pentru a ucide: 0.3
• Impuscaturi pentru a ucide – piept: 4
• Impuscaturi pentru a ucide – cap: 2

Aceasta arma se gaseste pe toate hartile.

Mini-14 DMR utilizeaza gloante 5.56. Trage in foc semiautomat cu 20 de gloante pe cartus, si datorita vitezei de tragere poate fi comparata cu M16 sau SKS la distante mari. Are puterea de atac mai mare ca M16 si este mai buna la distanta medie ca SKS, find o preferinta a mea de a folosi aceasta arma in locul celor doua.

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *