Post thumbnail

Ghidul PUBG pentru incepatori – Echipamentul necesar

October 2, 2018

Este ușor să vă împotmolit de selecția covârșitoare de obiecte pe care le puteți găsi in cladirile din PUBG. Ca și colecția Funko Pop a unui pistolar, pare să existe o livrare neîncetată de atașamente de arme, tipuri de muniție și diverse care așteaptă doar să fie eliberate de mâinile care se ciocnesc. Din păcate, spațiul este un avantaj, iar în timp ce puteți obține mai multe rucsacuri mai mari pentru a vă ajuta să strângeți o colecție de optici inutile și atasamente, veti sti ce să ignorați, pentru a loota mai repede cladirile.

Începând cu elementele de bază, veți dori arme. Acest lucru ar trebui să fie evident, nu? Vom ajunge la asta în secțiunea următoare. Dincolo de dorinta de a face fraguri, vei dori, de asemenea, să vânați un set complet de armuri. Armura vine sub forma unei căști și a unei veste de poliție, fiecare oferind un procent de reducere a daunelor în funcție de nivelul armurii. Stim că reducerea daunelor la fiecare nivel este după cum urmează:

  • Nivelul 1 – Oferă o reducere a daunelor de 30% și poate dura până la 80 de puncte de deteriorare înainte de a se rupe.
  • Nivelul 2 – Oferă o reducere a daunelor cu 40% și poate dura până la 150 de puncte de deteriorare înainte de a se rupe.
  • Nivelul 3 – Oferă o reducere a daunelor cu 55% și poate dura până la 230 de puncte de deteriorare înainte de a se rupe.

Rucsacurile vin, de asemenea, în trei niveluri, dar în loc să ofere rezistență la deteriorări, ele oferă o capacitate suplimentară de inventar pentru a vă ajuta să acumulați mai multe echipamente militare. Toți jucătorii încep runda cu o capacitate de 70, care provine de la o capacitate de bază de 20, precum și o suplimentare de 50 de centură de utilitate cu care orice jucator incepe. Acesta ar trebui să fie suficient spațiu pentru a vă purta 30 de muniții de rezervă, precum și o mână de obiecte de vindecare și atașamentul ciudat al armelor. Și nu, nu puteți începe jocul cu mai puțin spațiu de inventar prin eliminarea centurii de utilitate din meniul principal. Jocul îl va lega cu forța înapoi pe talie și vă va judeca în tăcere că sunteți un idiot. Vestele de poliție vă oferă, de asemenea, o capacitate suplimentară de 50 care vă aduce până la o capacitate de 120. De aici, rucsacul oferă următoarele:

  • Nivelul 1 – Oferă o capacitate de +150. Destul să poarte 60-120 de runde, unele articole vindecătoare, atașamentul ciudat și una sau două grenade
  • Nivelul 2 – Oferă capacitatea de +200. Destul să poarte 120-180 de runde, un stoc sănătos de articole vindecătoare, atașamente și grenade.
  • Nivelul 3 – Oferă o capacitate de +250. Destul să poarte o întreagă fabrică de muniții în jurul tău. Dacă completați acest lucru, aveți o problemă de acumulare.

Împreună cu rucsacurile si vestele rezistente la gloanțe, care ar putea da Mary Poppins o alergare pentru banii ei, atenția dvs. principală atunci când ar fi trebuit să treacă prin gospodăriile din PUBG ar trebui să fie să achiziționați obiecte de vindecare, muniție potrivită pentru armele dvs. și orice atașamente pe care le puteți folosi. Articolele de vindecare sunt deosebit de vitale, deoarece aproape sigur veți avea de suferit de undeva de-a lungul fiecărei runde, deci asigurați-vă că aveți vreun ajutor de prim ajutor, kituri medice, băuturi energizante și analgezice ori de câte ori le întâlniți. Dacă nu aveți spațiu, faceți spațiu.

 

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *